Camper Dvere, Rukoväť, Nastaviteľné Cross Bar Rukoväť Non-Slip Grip, Chyť Rukoväť Voľný čas Karosérie RV Obrazovke Dvere Bar Dodávky

€13.39 €26.78

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Hmotnosť - 287g
  • Špeciálne Funkcie - Robustné a Trvácne
  • Druh Materiálu - ABS, Hliník
  • Položka Výška - 7cm
  • Položka Dĺžka - 54.5cm
  • Názov Modelu - RV Dverí Rukoväť
  • Položka Šírka - 8cm
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Guľka Po ints:

1. Zadarmo Veľkosť: RV obrazovke dverí rukoväť môže byť nainštalovaný v priebehu niekoľkých minút, bez akýchkoľvek nástrojov, a to má nastaviteľné rameno, dĺžka, aby vyhovovali rôznym RV modely.Môžete tiež upraviť páky výška od 21.6 na 28.6 palcov priniesť viac pohodlia pre vaše RV život. 2. Robustné a Trvácne: Remeselnícky od silné a odolné materiály vrátane eco-friendly ABS a hliník, RV obrazovke kľučky je erózia-odolný a navrhnuté tak, aby vydržali ťažké použitie bez deformácie alebo poškodenia. 3. Pridaná Podpora: RV Obrazovke Dverí Rukoväť umožňuje vstup a výstup RV s ľahkosťou, poskytuje extra podporu, a zabraňuje RV dvere z neželaného otvorenia, ochrana bezpečnosti cestujúcich. 4. Vynikajúce Spracovanie: RV obrazovke dvere, rukoväť je dobre remeselne bez otrepov, vysoká pevnosť a nie je ľahké zlomiť.To má jednoduchý a elegantný vzhľad s hladké povrchy, ktoré zlepšujú vzhľad vašich dverí.

5. Rýchla inštalácia: Naše RV obrazovke dverí rukoväť môže byť nainštalovaný v priebehu niekoľkých minút.Vložte ju do rukoväť otvor a utiahnite pracka, a upraviť tyč dĺžky s ľahkosťou.Žiadne nástroje alebo vŕtaním sú povinné.Zabezpečenie stability a pravidelné kontroly pre väčšiu bezpečnosť a pokoj.

Popis: Upgrade vašej RV s našimi ľahkú inštaláciu dverí rukoväť!S nastaviteľnou výškou od 21.6 na 28.6 palcov a erózie odolných materiálov, ktoré poskytuje extra podporu, bez otrepov.Rozlúčiť na neistých krokov a dobrý deň, pre bezpečnejšiu cestu.

Špecifikácia:

1. Materiál: ABS, hliníkové 2. Nastaviteľné pól: Upravuje od 21.6 cm 28.6 palcov

3. Funkcie produktu: RV dverí rukoväť zabraňuje náhodnému poškodeniu, vyhýba opravy RV tienené dvere, a zaisťuje bezpečné ukončenie

4. Návod na použitie: 5. Určiť, kde budete musieť nainštalovať RV kľučky.

6. Vložte kľučky do dverí rukoväť diery a uistite sa, že je to tesné. 7. Ak chcete upraviť tyč dĺžky, rozšíriť alebo zasunúť pól, ako je potrebné, utiahnite pracky.

8. Keď pomocou kľučky dverí, uistite sa, že rukoväť koľajnice sú bezpečné a vhodne upraviť, ak je to potrebné. 9. Pravidelne skontrolovať stabilitu dverí rukoväť a uistite sa, že skrutky sú pevne.

Poznámka :

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farba sa môže mierne líšiť od obrázka. 2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiely vo veľkosti.

Lis t: 1*RV Dverí Rukoväť

Všetky recenzie

Príbuzné produkty