Automobilový Mazivo Auto Vložiť Mazacie Multifunkčné Auto Udržiavať Nástroj Nepremokavé A Žiaruvzdorné Kľučky Dverí Zamky

€8.13 €16.26

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Toto mazivo mazivo je navrhnuté tak, aby poskytujú dlhotrvajúcu ochranu a plynulú prevádzku pre vaše auto závesov dverí.Má nízky koeficient trenia a obmedzovač, aby sa zabránilo cez aplikáciu.Rozlúčte sa s nepríjemné vŕzganie.

Špecifikácia:

Názov produktu: univerzálne Mazivo

Produkt materiál: vložiť

Hmotnosť výrobku: 100, alebo 200 g

Veľkosť produktu: 6.5*6.5*7.5 CM (2.55*2.55*2.95 palec), alebo 8.5*8.5*14 CM (3.34*3.34*5.51 palec)

Zoznam Produktov:

1*Univerzálne Mazivo

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a filmovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Nepremokavé Výkon] vyzýva Toto univerzálne Mazivo má hladký vložiť konzistencie, ktorý je ľahko použiteľné s jemným dotykom.To tiež trvá dlhšie a chráni vaše zariadenia od vody.

2.【Hladký Výkon] vyzýva S vysokou a nízkou teplotou odpor, túto Posuvné Dvere Mazivo poskytuje nízky koeficient trenia a dobrú plynulosť pre vaše stroje.

3.【Rozlúčiť Hluku] vyzýva Tento Automobilových Mazív & Mazív je najlepším riešením pre vaše okná, dvere auta, alebo iné kovové časti, ktoré spôsobujú nepríjemné zvuky.Odstraňuje hluku a umožňuje im pracovať hladko.Niekoľko kvapiek sú všetko, čo musíte rozlúčiť hluku a dobrý deň, na mieru.

4.【Vhodný pre Mnoho Príležitostí] vyzýva Automobilový Mazivo je široko používaný.Toto mazivo mazivo môže byť použité na rôzne účely, ako napríklad mazacie dvere, zámky, kľučky, okná, a iné pohyblivé časti.

5.【Úžasný Dar] vyzýva pomocou tejto mazivo mazivo, môžete znížiť vaše auto náklady na údržbu a zachovať jeho stav.Je to praktický darček pre auto chovatelia, ktorí sa starajú o svoj rozpočet a svojho vozidla.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty