Ochrana Tašky Zimné Batérie, Kryt Rastlín Záhrada Zásobovanie Rastlinného Krytu Oxford Handričkou Protimrazová Ochrana Batérie, Kryty

€8.43 €24.09

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Materiál - Hodváb
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Chrániť vaše vonkajšie kohútikov z tvrdé, chladné počasie s našimi Hadice Bib Kryt!Tento ľahký-k-používať kryt funkcie odolná polyester vnútorná vrstva, ktorá zaisťuje, že vaše kohútikov pobyt freeze-dôkaz.Udržať nákladné poškodenia ľahko vyhnúť inštalácii batérie, kryty na váš exteriér kohútikov. !

Špecifikácia:

Materiál: Double-layer 210D Oxford handričkou striebro-potiahnuté textílie + bavlna výplň

Veľkosť: S-18 x 15 cm/7.08*5.90 v, hmotnosť 30g

M-51 x 20 cm/20.07*7.87 v, hmotnosť 75g

L-63 x 33 cm/24.80*12.99 v, hmotnosť 135 g

XL-70 x 38 cm/14.96*14.96 v, váha 170 g

Farba: Čierna

Balenie Zoznam:

Vonkajší kryt batérie*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Viacerých Veľkostiach: Zabezpečte, aby vaše vonkajšie kohútikov zostať chránené od mrazu s našimi všestranný batérie, kryty.Tieto kryty ponúkajú vynikajúce protimrazová ochrana pre záhradné kohútikov, hadice podbradníky, a všetky batérie typov.K dispozícii v rôznych veľkostiach, vybrať si perfektný kryt chrániť vaše kohútikov a

2.Jednoduché Použitie: Náš vonkajší kryt batérie sa môže pochváliť šnúrkou na dne zabezpečiť, nebude sa unášať vetrom.Žiadajú to na vašej záhrade batérie, alebo na dvore hydrantové je jednoduché a bez námahy bez náradia.Užite si pokoj, poznať svoje kohútikov sú chránené od náhlej zmeny počasia a poryvy.

3.Jednoduché Čistenie: Udržať vaše vonkajšie kohútikov tienené pred drsné prvky s našimi batérie, kryt.Vyrobené s ľahko čisté a suché polyester vnútorná vrstva, má ochranu proti zmrazenie alebo prasknúť.Trvanlivé nepremokavé tkaniny tkaniny a dvojvrstvové Oxford tkaniny podšívka zabezpečiť, aby vaše kohútikov pobyt funkčné rokov.

4.Ochrana v Zime: S naším outdoor batérie, kryt je hrúbkou izolácie vlny a silné vodotesný povlak, zabránilo nákladné opravy pred mrazom, praskaniu a prasknutie batérie, potrubia počas krutej zimy.Vyhnúť drahé opravy, s freeze-dôkaz riešenie.

5.Chrániť vaše potrubia pred mrazom: Zabránilo nákladné opravy, ktoré môže mať za následok stovky či tisíce dolárov na náhradu škody ľahko vyhnúť inštalácii batérie, kryty na exteriér kohútikov ako zimné súpravy.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty