10PCS Zápach Kvapiek Loptu Na Tenisky Kožené Topánky Kabinetu Zápach Odstránenie Dezodorant Oblečenie Šatník Antiseptické A Milde

€4.52 €10.06

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • is_custermized - No
  • Typ Vône - Unscented
  • Číslo Modelu - Topánky Dezodorant Loptu
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1、Obuvi Dezodorant Guľa: najnovšie opakovane obuvi dezodorant loptu, silný, môže absorbovať pachy a vlhkosť, rýchlo, potláčanie prevencia, svrbenie, nohy a nie k poškodeniu pokožky.

2、Široké spektrum a Anti-l: ióny Striebra rudy crystal je vybratá, ktorá má dobrý dezodorant efekt, silné dlhú životnosť a silné adsorpcie, a môže účinne brániť l rastu.

3、Efekt je Pozoruhodné: dezodorant loptu môže adsorbuje nano-plyn molekúl a deodorize dôkladne.

4、Recyklácie: dezodoračné gule môžu byť recyklované, a životnosť je omnoho dlhšia ako je aktivovaný uhlík, ktorý má selektívny účinok na zápach v dôsledku potenia.

5、Široké Uplatnenie: Dezodorant gule môžu byť použité nielen pre všetky druhy obuvi, ale aj pre dezodoračné obuvi, skrinky, skrine, kúpeľne, sklady, atď.

Popis:

Zápach Eliminators, Deodorizačný Gule, 10 Kusov Teniska Gule, Topánky, Dezodorant, - Aromatický Pach Kvapiek, Boj o Topánky, Telocvični Tašky, Požičovňa, Skrinky, alebo Zásuvky

Funkcie:

Jedinečný Dizajn: lopta dizajn, funkcie quick-zase pologule dizajn, ktorý umožňuje rýchlu a jednoduchú inštaláciu.Jednoducho otočiť gule na otvorte vetracie otvory a vložte ich do každej topánky alebo požadovanej polohy.

Zápach-absorbuje loptičku môžu byť použité, a jeho život je oveľa dlhší, ako je aktivovaný uhlík, a pôsobí to konkrétne na nohy zápach spôsobené potením.

Zápach Kvapiek sú prémie obuvi dezodorant lopty, ktoré pasce a odstránenie zápachu, ideálny pre topánky, trashcans, šatní, telocvične tašky a ako osviežovač vzduchu auto.

Parametre:

Vôňa: vôňa

Špecifikácie produktu: o 20 g

Hlavné Zložky: Diatom Blato, Dezodoračné Prvok, Iónom Striebra, Minerálne Sklo, Aktívne Uhlie

Použitie: na všetky druhy obuvi, ponožiek, skrinky, skrine, kúpeľne, hotely, reštaurácie atď.

Čas použiteľnosti: 3 roky

Doručenia:

Topánky dezodoráciu gule, 10 kusov

Zoznam:

10*Zápach eliminator

Všetky recenzie

Príbuzné produkty