Rozšírené Rift Prípravok Tabuľka Videl Prípravok Príručka Tabuľka Videl Kapela Videl Prípravok Tabuľka Videl Plot Návod Na Výrobu Opakované Úzke Rezy Ľahko Nainštalovať

€29.54 €38.36

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

[Presné polohovanie a posuvné dizajn]Presné polohovanie a posuvné tenon dizajn, aby tenké dosky videl svorka viac stabilný.Nastaviteľné dovnútra a von, bezpečne zamknuté bez kývanie zo strany na stranu, pomáha aby sa zabránilo pádom a drifting, a navrhnutá na presné rezanie.

[Príručka Ložisko]Na hornej časti strihacie zariadenie, k dispozícii sú 2 príručka ložiská, ktoré môže tlačiť prázdne dopredu hladko, tak vedenie rezná šírka konzistentné a robiť prázdne kŕmenie proces ľahké a hladké.

[Robustnej Konštrukcie]tabuľka videl svorka prijíma s kovovou konštrukciou a povrch je eloxovaný, ktorý je silný a stabilný a má dlhú životnosť.Svorky sú vhodné do ostrého drážky a držať pevne, aby všetky komponenty.

[Rozšírenej verzii] Inovovať a rozšíriť teleskopická rozsah 6,89 " /175 mm na uspokojenie potrieb rôznych strojov.skrutky sú zahrnuté, 2 viac ako iné modely, naše matky sú väčšie, širšie a jednoduchšie twist.

[Dobrú znášanlivosť]Kompatibilné s 3/4 palca x 3/8 palca štandardné ostrý slot; 30 mm T-slot ostrý sledovať, možno použiť s väčšinou štandardných pásové píly, stolové píly, smerovače na trhu.Vhodný pre typ 30, zadajte 45, druh 19, typ 20 mitered T-track, typ 74 T-sledovanie, a druh 50/66 v kombinácii T-track mitered sledovať.

Farba: čierna+červená+strieborná

materiál: kov

Obsah Balenia:

1 x zariadenie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty