Prilby Nálepky Nikdy Podceňovať Starý Muž S Motocykel Nálepky Prilieb Odtlačkový Kreatívy Na Motocykel, Bicykel

€1.02 €1.46

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Druh - Obtlačky & Nálepky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh Materiálu - PVC
  • Špeciálne Funkcie - Prilby Nálepky
  • Položka Dĺžka - 12.5CM
  • Položka Výška - 0.1CM
  • Položka Šírka - 7.5CM

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Upgrade vašej tyle s našimi Motocykel Samolepky vyrobené z vybraných materiálov.Ľahko sa nanáša bez náradia a žiadne poškodenie prilby alebo notebooky.Vybrať z rôznych osobnostných vzorov a vyjadriť sa.

Veľkosť: 17.5*12.5 cm

Platné pre: motocykle, notebooky, chladničky, kufre, autá, atď.

Zoznam:

1*Motocykel Nálepky

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Materiál Odolnosť: Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, náš motocykel, nálepky sú vodeodolné, fade-odolné a trvanlivé.S jednoduché aplikácie, na bicykli zostane unikátne a štýlové pre nadchádzajúce roky.

2.Jednoduchá Inštalácia: Použiť tieto nepremokavé a trvanlivé motocykel nálepky bez akýchkoľvek nástrojov alebo lepidla vložením priamo.Č vľavo vľavo a bezproblémové odstránenie aby to musí mať pre ľahké prispôsobenie.

3.Bez námahy Odstrániť: Premeniť váš prilby s ľahkosťou pomocou našej ľavej zadarmo motocykel nálepky.Vyrobený z vysoko-kvalitného vinylu, že sa nepoškodia prilby a môžu byť odstránené bez zanechania akýchkoľvek doľava alebo značky.

4.Široký Rozsah Použitia: Pozdvihnúť vaše osobné tyle s našimi motocykel nálepky, ktoré sa môžu uplatňovať rôzne hladké povrchy, ako sú notebooky, auto okno, prilieb, chladničky a viac.

5.Predviesť Svoju Individualitu: Prispôsobiť váš motocykel s nálepky, ktoré odrážajú vaše tyle a osobnosť.Vystúpiť z davu s jedinečné vzory a vzory, ktoré predviesť svoju individualitu.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty