Priehľadný Index Poznámky Papier, Kancelárske Školské Potreby Kancelárske Potreby Malých Rectangu Fluorescenčné Nálepky Pásy Lepkavé

€1.90 €2.80

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Štýl - Memo Podložky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Index Karty Vlajky Sticky Note
  • na mieru - No
  • Samolepiace Alebo Nie - Áno
  • Funkcia - Dekorácie
  • Magnetizmus - No

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

Široké spektrum aplikácií: tieto sticky vlajka karty sú vhodné pre súborov, priečinkov, adresáre, počítač, nástenky, čítanie poznámok, diáre, archívov a dokumentov pre klasifikáciu a označenie, vhodné pre študentov, učiteľov a administratívnych pracovníkov označiť a zvýrazniť.

Premyslený dizajn: tieto farebné stránke značky s semi-transparentný dizajn, ktorý nebude skrývať akékoľvek informácie, ktoré ste označené; Pol-pruhované lepidla, ľahko odstrániť a premiestniť dokumentu menovky, neopustím žiadne lepkavé zvyšky po odstránení, priniesť vám krásny pomocou skúseností.

Farebné a praktické: rôzne farby index štítky vám pomôže rýchlo nájsť a vyhľadávať informácie; súbory a položky môžu byť flexibilne klasifikované týmito jasný neónové farby, aby váš život a vaše dokumenty v poriadku.

Kvalitné a bezpečné materiál: tieto farebné index karty sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sú vodeodolné a spoľahlivé, bezpečné a bez zápachu, môžete napísať hladko na tieto značky.

Dostatočné množstvo: dostanete 200 kusov karte register flags v rôznych farbách, ako je znázornené na obrázku; Bohaté množstvo môže spĺňať rôzne požiadavky a výmeny, a môžete ich zdieľať so svojimi spolužiakmi a kolegami.

Špecifikácia:

Nové a vysokej kvality

Farba: ako je znázornené na obrázku

Package Zahrnuté:1SET

Poznámka:

Nájdete merania.Drobné meranie chyba je povolený v normálnom rozmedzí.

Tam by mohlo byť trochu farebný rozdiel vzhľadom na monitor, kameru alebo iné faktory, nájdete na fyzickú položky.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty