Stabilný Stojan Ergonomic Desktop Prenosný Hliníkový Stojan Počítač Stúpačky Prenosný Chladiaci Stojan (Strieborný)

€9.48 €18.22

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Uhlíkovej Ocele, ABS Plast, Hliníkové Zliatiny, Plastové
  • Názov Značky - BAJEAL

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Stabilný Stojan Ergonomic Desktop Prenosný Hliníkový Stojan Počítač Stúpačky Prenosný Chladiaci Stojan (Striebro) Stabilný Stojan Ergonomic Desktop Prenosný Hliníkový Stojan Počítač Stúpačky Prenosný Chladiaci Stojan (Striebro) [Vhodný Pre Akýkoľvek Notebook 11inch - 16.2 palec]: Prenosný stojan pre všetkých 11 - 16.2 palcový Notebook perfektný darček pre vašu prácu v domácnosti a kancelárie.

[Ľahký & Robustné]: počítač stojan je úplne vyrobené pribrala hliníkovej zliatiny a váži len 0.5 libier, zdvihol predný okraj má váš laptop v naklonenej polohe, a gumové protišmykové podložky podržte váš notebook na mieste, aby nedošlo k poškodeniu notebooku Počítačov a stoly spôsobiť zbytočné škrabance.

[ERGONOMICKÉ A JEDNODUCHÝ DIZAJN]: Tento notebook stúpačky môže pozdvihnúť svoj notebook o 3 cm (maximálne), optimálny uhol je 17 stupňov pre perfektné úrovni očí, bráni v ohybe obrazovky, zníženie Krku a ramien, bolesť.Okrem toho, okraj porastu je veľmi hladký, ktoré môžu chrániť vás z toho, že je poškriabaný.

[Odvod tepla]: notebook stúpačky prijme vyprázdnené-out rezbárstvo dizajn a dve spočíva nie sú úplne, tak tam je viac miesta pre tepelné uniknúť a zabrániť notebook pred prehriatím.

Farba:strieborná

Materiál:hliníková zliatina

Veľkosť:26 x 23 x 8 cm

Obsah Balenia:

1 x držiak Počítača

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty