Nerezové Oceľové Príruby Base Ťažkých Poschodí Príruby Potrubia Podpora Príruby Držiak pre Jachty Zábradlia so Skrutkou Kľúča

€10.35 €15.21

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Názov Značky - DECKAS
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

OOTDTY

Bezpečne a opraviť svoje jachte na zábradlie, na palube s týmto 90° námestie trubica, držiak, poskytujúce spoľahlivú podporu pre pohodlné uchopenie.

Vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele 316, toto námestie trubica, držiak zaisťuje vynikajúcu odolnosť proti korózii, vďaka čomu je vhodná pre rôzne morskom prostredí.

Ideálny pre jácht nadšence, údržby, inžinieri, a stavitelia lodí, toto námestie trubica, držiak je základné príslušenstvo pre rôzne typy lodí a jácht.

Či už ste plavba na luxusnej jachte alebo plavby na otvorenom mori, tento štvorec trubica, držiak sa dá jednoducho nainštalovať na palube, ponúkajú stabilné zábradlie podporu na zabezpečenie bezpečnosti a pohodlia počas navigácie.

S jeho robustný dizajn a jednoduchá montáž, toto námestie trubica, držiak poskytuje bezpečné a štýlové riešenie pre upevnenie zábradlia na jachty, zabezpečiť príjemnejšie skúsenosti s plachtením.

Špecifikácie:

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Veľkosť: Cca. 7.6x4.4cm/2.99x1.73in

Balenie Obsahuje:

1pc Príruby Base

1pc Kľúča

4pcs Skrutky

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty