Cam Zámky Pre Skrinky Ťažkých RV Zámok Náhradné Dvojité-kus Rv Zámok Camper Trailer Zámky Pre všetky RV Skladovanie Nástroje

€3.62 €7.23

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Hmotnosť - 52g + 65g
  • Špeciálne Funkcie - Univerzálny Bezpečnosti
  • Druh Materiálu - zliatiny zinku chrómovanie
  • Položka Výška - 2cm
  • Položka Dĺžka - 5cm
  • Názov Modelu - Cam Zámky Pre Skrine
  • Položka Šírka - 2cm
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1. Jedinečné Funkcie: Tieto RV skladovanie zámky sú vyrobené z odolného zliatiny zinku a prísť s dva kľúče každý.Zodpovedali štandardnej veľkosti cam lock otvory pre zásuvky, skrine, poštové schránky, karavany alebo RV skladovanie.Môžete si byť istí, zabezpečenia a ochrany osobných údajov s týmito zámky.

2. Kvalitné Materiály: Konštruované s perfektnou kvalitné materiály, ako sú odolné zliatiny zinku a corroding-odolný chrómovanie, tieto RV Priestoru Zámky sú silné, erózia-odolný, a nie ľahko deformovaný alebo poškodený.

3. Univerzálny Bezpečnosť: Štít vaše cennosti a chrániť deti pred nebezpečnými položky s týmito Kabinetu Zámky.Tieto univerzálne zámky môžu byť použité na dvierka skrinky, zásuvky a oddelení, čo je základným nástrojom pre vedenie svoje veci bezpečné a deti bezpečné.

4. Efektívna Ochrana: chráni vaše RV s našimi ľahko inštalovať skladovanie zámky.S bezproblémový-bez inštalácie, stačí vykopať 3/4 palca otvor, vložte rúrkové zámok valec, miesto zámok doska a utiahnite skrutky a bezpečné orechy.

5. Nádherné Remeselné: Naše Cam Zámky sú dobre remeselne bez otrepov a jednoduchý dizajn.Majú jemné detaily, ktoré robia ich nie je ľahké zlomiť a hladký vzhľad, ktorý zvyšuje svoj RV jeho zabezpečenie.

Popis:

Zabezpečte svoj RV skladovanie s našimi opotrebovaniu priestoru zámky.Ideálny pre zásuvky, skrine, poštové schránky, karavany alebo RV skladovanie.Tieto zámky sú jednoduchá montáž a nie je ľahké zlomiť.Majú prísť do široké použitie medzi RV nadšencov pre ich spoľahlivosť a dlhú životnosť.Chrániť svoje veci na ďalší výlet s naším RV priestoru zámky.

Špecifikácia:

1. Typ položky: RV Skladovanie Zámok

2 .Produkt materiál: zliatiny zinku chrómovanie

3 .Uhol otáčania: 90 stupňov otvorené

4 . 1-1/8 palcový Model:

5 .Podpora dverí hrúbka: menej ako 1 palec (25,4 očakávané mm)

6 .Montážny otvor priemer: 3/4 palca (19 mm)

7 .Valec dĺžka: 1-1/8 palcov (31 mm)

8 . 5/8 palca model:

9 .Podpora dverí hrúbka: menej než rade vyššom ako 0,48 palcov (12.19 mm)

10 .Montážny otvor priemer: 3/4 palca (19 mm)

11 .Valec dĺžka: 5/8 palcov (17 mm)

Druh tipy:

1. Dôvodov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebné rozdiely v obrázkoch niektorých výrobkov.Farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Zoznam:

1*cam lock

2*tlačidlá

Všetky recenzie

Príbuzné produkty