517B SurfaceMount LED Stropné Downlight 12V/24V Dotyk Puk Dome Svetlo pre CamperVan Morských Interiérové Doplnky

€9.36 €19.10

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

OOTDTY

Osvetlenie yourRV s našimi kolo LED stropné svetlo, predstavovať dotyk citlivé pre jednoduché ovládanie.Enhanceyour potreby na kempovanie skúsenosti s jasnými a energeticky úsporné osvetlenie.

Vyrobené z vysoko kvalitného plastu, naše LED stropné svetlo je odolný a ľahký, ideálny forRV a vlastníkov.Jeho sleekdesign dodáva moderný nádych do vášho interiéru vozidla.

Špeciálne navrhnuté tak, forRV a vlastníkov, naše LED stropné svetlo je potrebné mať príslušenstvo pre tých, ktorí si cenia pohodlie a štýl.Či už ste na výlet alebo zaparkovali v kempe, toto svetlo bude poskytovať perfektné osvetlenie.

Vytvoriť útulné a príjemné vnútri yourRV s našimi LED stropné svetlo.Ideálny pre čítanie, varenie, alebo jednoducho oddychujete, to svetlo je nevyhnutné okrem všetky potreby na kempovanie dobrodružstvo.

Upgrade yourRV systém osvetlenia s našimi LED stropné svetlo a využívať výhody dlhotrvajúci jas a energetickú účinnosť.Rozlúčte sa s matne osvetlenom priestore a ahoj, dobre osvetlené a pohodlný obývací priestor.

Špecifikácie:

Materiál: Plast

Typ: 12V/24V

Priemer: 7.3 cm/14 cm/18 cm

Balenie Obsahuje:

1x Stropné svietidlo

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty