29 Pack Rozpočtu Binder Nastaviť, Peňažné Binder, Peňažné Úspory Organizátor Peňaženka Pre Ženy,Použitie Pre Rozpočtovanie & Úspora Peňazí

€11.92 €16.56

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

29 Pack Rozpočtu Binder Nastaviť, Peňažné Binder, Peňažné Úspory Organizátor Peňaženka Pre Ženy,Použitie Pre Rozpočtovanie & Úspora Peňazí

Premium Kvalita Vnútornej Štruktúry -- držiteľom pasu, môže sa vaše dokumenty v bezpečí.A tam sú 4 držitelia kariet, ktoré držiteľ vaše ID, kreditné karty, cestovné lístky, atď.6 nehrdzavejúcej ocele, prstene a 2 perá, držiaky.

Každý bude rád tento dokonalý organizátor ako malý darček na rozpočet.Perfektný darček (peňažný rozpočet binder set) pre ich zdokumentovanie zábavné a vzrušujúce veci v živote.

Vyrobené z prémiového materiálu, peňažné plánovač je trvalé a nádherné.To je skvelé pre rozpočtovanie, kancelárii, doma, stretnutia, zberateľstvo dar, atď.Môžete, ako perfektný darček pre vaše letné maturite dieťa.Pomôžte mu spravovať peniaze rozumne.

Perfektný Darček-Ako perfektný darček pre vaše letné maturite dieťa.Pomôžte mu spravovať peniaze rozumne.

Je vhodný pre rodiny, kancelárie, cestovné a školy.Ideálny na daný ako darčeky pre blízkych, rodiny a priateľov počas festivalu, keď je prenosný v taške, batohu alebo kufra.

farba:Ružová / Šedá / Modrá / Žltá / Čierna

Materiál:PU

Obsah Balenia:

1 x A6 binder

12 x Malé Kvetinové Rozpočtu Karty

2 x Čierna, anglický Nálepky

4 x anglický labels

1 x soft pravítko

1 x vrecko zmeniť

8 x peňažné obálky vrecko na zips pre rozpočet

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty