Pre Bazén Rebrík Nové Pod Platformu 3-Krok Teleskopická Loď Stravovanie Rebrík Z Nehrdzavejúcej Ocele Štýlový Stravovanie Rebrík

€49.72 €71.03

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Druh - Loď Rebrík
  • Názov - Morské Teleskopický Rebrík
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - 316 Nerezovej Ocele
  • Veľkosť - 37.5x29x5cm
  • Názov Značky - vvcesidot

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1.316 Nehrdzavejúcej Ocele: Vytvorený z opotrebovaniu 316 nerezovej ocele, v tejto morskej teleskopický rebrík funkcie robustná a odolná konštrukcia.Jeho vysoká pevnosť môže vydržať drsné morskom prostredí.

2.Jednoduché Stravovanie: S Morské Teleskopický Rebrík, trezor stravovanie je zaručená.Jeho skladacia konštrukcia umožňuje jednoduché uskladnenie a prepravu, zatiaľ čo jeho štýlový vzhľad pridáva nádych triedy do vašej lode.Užite si bezproblémovú vodné aktivity dnes.

3.Rýchla a Jednoduchá Inštalácia: S jeho nastaviteľný dizajn, ktorý môže byť priskrutkované do horizontálnej platformu, našich Morských Teleskopický Rebrík je perfektný pre pontoon lode.Jeho bezproblémovú inštaláciu vyžaduje minimálne nástroje a úsilie, a tak vám umožní tráviť viac času nádherné vaše vodné aktivity.

4.Odolné a Bezpečné: morského teleskopický rebrík má dostatočnú podporu a non-slip pedál dizajn, aby sa zaistila maximálna bezpečnosť.Tiež to môže vydržať veľké zaťaženie ložiska.

5.Viacúčelový Nástroj: Palube vašej lode alebo jachty s ľahkosťou pomocou tejto teleskopický rebrík.Vybavený zabudovaným v rukoväti, tento rebrík zabezpečuje stabilné postavenie a bezpečný prístup do všetkých bazénov a paluby rovnako.

Naše telescoping loď rebrík je potrebné mať pre každý záujem slamený klobúk.Vyrobené s opotrebovaniu materiálov, je určené pre dlhodobé používanie.Či už ste na jazere alebo pri Bazéne, tento rebrík je ideálny pre ľahký prístup.Ľahký a ľahko skladovať a prepravovať, je to rýchle a jednoduché na inštaláciu, keď ju budete potrebovať.Veľké nosné znamená, že môžete zvládnuť stres s ľahkosťou.

Špecifikácia:

Názov: Podľa Platformu Rebrík

Materiál: 316 nerezovej ocele

Veľkosť produktu: (cca.)37.5*29*5 cm/14.76*11.42*1.97 palcov

Balenie Zoznam:

Morské teleskopický rebrík *1pcs

Skrutka *4pcs

Pevná páska *1pcs

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty