8ks Akryl Elektronické Držiak na Pero, Ceruzka Displeja, Stojan Plniace Pero Guľôčkové Pero Jasné, Stojan Displej, Stojan na Pero Organizátor

€17.49 €29.16

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Jednoduché a transparentné: akrylových držiak na pero prijíma jednoduchá línia dizajnu a transparentný vzhľad, ktorý má minimalistický krásu, perá, držiaky sú k dispozícii pre vaše každodenné potreby.

Stabilná základňa: základni pero zobraziť stojan je oválne a môžu byť umiestnené na ploche stably pri vytváraní estetického cítenia; zakrivené stojan dizajn umožňuje lepšiu podporu zobrazené položky a nie je ľahké spadnúť.

Pre zobrazenie: stojan je 3,5 palca vysokého a základné opatrenia 2 x 2,8"; transparentnosť umožňuje zobraziť vaše pero vo všetkých smeroch, a jeho kompaktná veľkosť nemá zaberajú príliš veľa miesta na stoly alebo príborníky.

Široké použitie: tento priehľadný akrylový stojan je vhodný pre študentov na uloženie pero guľôčkové pero, ceruzka, značky a iné tlačoviny, môžu byť aplikované v kancelárii, v triede, doma, môže tiež uložiť make-up štetec, obočie ceruzka a štetec.

Hladké akryl: akrylových materiál držiak na pero transparentné a hladké, s odolnou textúru a trvanlivé kvality; je ochranná fólia pripojená k základni, prosím, odstráňte ju pred použitím.

Farba: Transparentná

Materiál: akryl

Obsah Balenia:

8 x akryl pero vystavovacie stojany

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty