RV Tabuľka Base RV Jedálenský Stôl Príruby Namontujte Podstavec RV Tabuľka Montáž Pomocou Skrutiek Tabuľka Nohu Podstavcoch Nahradenie RV Hardvéru

€14.32 €28.65

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Šírka - 16.7cm
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Špeciálne Funkcie - RV Tabuľka Montáž pomocou Skrutiek Tabuľka Nohu Podstavcoch Náhradné
  • Položka Hmotnosť - 276g
  • Druh Materiálu - Hliníkové Zliatiny
  • Položka Dĺžka - 16.7cm
  • Položka Priemer - 0.00inch
  • Položka Výška - 4.5cm
  • Názov Modelu - rv tabuľka base

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Zvýšiť vaše potreby na kempovanie skúsenosti s našimi Camper Tabuľka Hore.Náš produkt sa hodí pravidelné RV stolové nohy a má hladký vzhľad.To má tiež dlhoročnú službu život a šetrí čas a námahu.Plus, necháva podlahe pod neporušené.

Špecifikácia:

Meno: RV Tabuľka Montáž Base

Materiál: hliníková zliatina

Hmotnosť netto: o 138g/kus

Veľkosť Produktu:

Vonkajší priemer: cca 6.5 palcový/16,5 cm

Vnútorný priemer: o 2.25 palec/5.72 cm

Balenie Zoznam:

2* RV tabuľka montáž base

6* dlhé skrutky

6*krátke skrutky

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Univerzálny RV Príslušenstvo: RV tabuľka base mount hodí pravidelné RV stolové nohy a umožňuje ľahko pohybovať vaše RV tabuľka na rôznych miestach.Je navrhnutý tak, aby pevne zachytiť do tabuľky nohy a poskytnúť stabilné a bezpečné povrchy pre vaše stravovanie, pracovné, alebo relaxačných potrieb.

2.Dlhotrvajúce Trvanlivosti: Remeselnícky vynikajúcu kvalitu vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny, náš RV tabuľka base mount môže pochváliť mimoriadnu pevnosť a odolnosť.Táto montáž je zaručená opotrebovaniu, nie ľahko, deformované alebo poškodené, a má dlhú životnosť.

3.Vynikajúce Prevedenie: Naše RV tabuľka base montáž je dobre remeselne s hladký vzhľad a sú bez otrepov.To je erózia-odolný a hrdza-dôkaz, s guľatými hranami, aby sa zabránilo poškriabaniu.Nie je ľahké zlomiť a môže trvať dlhý čas.

4.Bezproblémové Nastavenie: RV tabuľka base mount zahŕňa dlhé skrutky pre podlahové prílohu a krátke skrutky pre tabuľku montáž, zefektívnenie procesu inštalácie.Rýchlo a ľahko nainštalovať alebo odstrániť váš stôl, šetrí drahocenný čas a bezproblémové.

5.Široké Spektrum Aplikácií: RV tabuľka base mount posilňuje stabilitu jedálenským kútom tabuľky v RVs alebo člnov bez straty integrity podlahe pod.Jeho všestranný inštalácia a odstránenie umožňujú široké využitie, poskytuje zvýšenú odolnosť a podporu.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty