Slama Lano Zrkadlo Zrkadlo Slamy Lano Steny na Stenu 15.74\" X 15.74\" 15.7 cm 1pcs 40x40cm Dekoratívne Zavesenie

€17.73 €25.33

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

1.Tento moderný a krásne okrúhle slamy lano zrkadlo je veľký dôraz kus pre domov alebo do kancelárie.Slama materiál lana a drevené korálky hranami dodáva ďalší rozmer a svetlice na tento jedinečný zrkadlo.Jedinečné detaily a jednoduchý tvar displeja jedinečný estetický slamenej lano a pridať do moderného, ale robustný vzhľad dekoratívne zrkadlo.

2.Táto dekoratívne ratanové zrkadlo opatrenie 15.74x15.74" a je prírodnej farby tak, že vyhovovali rôznych farebných schém, vrátane Skutočné Farby .Toto krásne zrkadlo ponúka dojem teplejšie destinácií.V zjednodušenej konštrukcii ratanové zrkadlo infuses rustikálny a minimalistický štýl vytvoriť dokonalú prízvuk pre každú izbu.Pridať nejakú inšpiráciu do vašej spálne, kúpeľňu, obývaciu izbu, alebo jedáleň s visí zrkadlo.

3.Toto krásne entryway zrkadlo má robustný rám, ktorý vyzerá skvele a drží dobre na obývacia izba a spálňa steny.Kruhové zrkadlo funkcie, jednoduché, ešte rustikálny dizajn, ktorý dodáva moderný dotyk na akúkoľvek stenu decor.

okrúhle nástenné dekor je skvelá alternatíva k tradičným rámom, kúpeľňa zrkadlá. 4.Frameless zrkadlá môžu byť nechutné.Dekoračné zrkadlá pridať moderný a výrazné statku odvolanie do spálne, kúpeľne, a entryways.

5.Zrkadlo je skvelá alternatíva k kúpeľňa márnosť zrkadlá a entryway zrkadlá.Každú na stenu displej je skvelý doplnok do kúpeľne, kuchyne, foyers, obývacej izby, úkryty a spálne

Špecifikácie:

Názov: Kolo slamy lano Zrkadlo

Materiál: Slama lano a drevené korálky obrúbená

Farba: ako zobraziť

Veľkosť: 40x40cm/15.74" x 15.74"

Obsah Balenia:

1*Zrkadlo

Všetky recenzie

Príbuzné produkty