Kempovanie Na Skladanie Lampu Pól Hliníkovej Zliatiny, Skladací Držiak Svetla Vymeniteľné Prenosné Kola Základnej Fotoaparát Live Vysielanie Stojan

€3.14 €6.30

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Naše odnímateľné svetlo pól sedí bill!S universal 6 mm závit rozhranie, je ideálny pre fotoaparáty, mobilné telefóny, a oveľa viac.

Produkt materiál: železo + hliníková zliatina + nehrdzavejúcej ocele

Veľkosť produktu: 9.6x18cm/3.77x7.08in

Hmotnosť výrobku: 202g

Produkt scéna: vonkajšie/vnútorné

Zoznam Produktov:

kempingové svietidlo držiak na stojan*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nie je ľahko deformované: Jeho konštrukcia je pevná a nie je ľahko deformovaný alebo poškodený.S anti-hrdza hliníkovej zliatiny ľahkých pól, tento trvanlivý produkt môže vydržať drsné poveternostné podmienky.

2.Pohodlne Nastaviteľné: Naše skladanie lampu, stojan pól poskytuje oddelené hornú a dolnú časť pre odnímateľné svetlo stĺp, ktorý sa ľahko prispôsobí sa do výšky a uhla.S jeho flexibilné použitie, je ideálny pre osvetlenie do vašej kempingu, dvore, alebo v garáži.

3.Pre rôzne camping svetlá: Naše skladanie lampu, stojan pól poskytuje univerzálne 6 mm závit rozhranie, ktoré môže byť spárovaný s radom camping svetlá.Pridať vaše obľúbené svetlo vytvoriť jedinečný kempingu atmosféru, ktorá zodpovedá vašej vonkajšie atmosféra.

4.Polyfunkčný stánok: Toto skladanie lampu, stojan pól môže byť použité na interiérové dekorácie, rozširuje viac možností pre vašu kreativitu, alebo pre vonkajšie pobyt v prírode, táborenie a turistika, ktoré vám poskytnú pohodlie a komfort.

5.Prenosný a praktický: Budete mať ľahký-k-vykonávať riešenie, ktoré nemá zaberajú priestor.Ideálny pre kempovanie alebo outdoorové aktivity, je ľahký a ľahko zložiť, keď nie v použitie, takže si môžete uložiť ho tam, kam potrebujete.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty