Anjelské Krídla Bell Ozdoby, Vianočné Ozdoby, Zvonkohra Ornament Dvojité Anjel Krídla Odkaz Strieborný Zvon Ornament Pamätník Vianoce

€3.59 €7.17

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Štýl - Moderný Štýl
  • Materiál - Plastové

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

1. Kus môjho srdca je v nebi.Je to jedinečný darček, ktorý si zapamätáte, smrť milovaného človeka navždy.

2. Dobrý Materiál: angel krídlo ozdoby sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, ktorá má veľmi vysokú hrdze a korózii, je trvanlivý a .

3. Perfektné pamätné darček.Zmysluplné keychain vyjadriť svoje myšlienky a lásky.Ideálne sympatický darček na pamiatku otec, matka, starý otec, stará mama, sestra, brat alebo iných členov rodiny.

4. Vziať váš milovaný nádherné suveníry s vami—ideálny spôsob, ako si zapamätať strate milovanej osoby.

Špecifikácie:

Názov: Vianočný Zvonček Prívesok

Veľkosť:

Bell priemer: cca 50 mm/1.97 v

Krídla: asi 30*9mm/1.18*0.35 v

Láska: o 20*20 mm/0.79*0.79 v

Pás s nástrojmi: asi 40 cm/15.75 v

Váha: cca 18 g

Materiál: zliatiny

Balenie Zoznam:

1pcs * Vianočný Zvonček Prívesok

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Jasné Bell Rings] vyzýva S pomocou nášho Anjel Krídla Zvon, to je jasne jingling zvuk, aby vás telefón upozornil svojich blízkych, tento Vianoce.Môžete si byť istí, kúpiť.

2.【Jedinečnú Kolekciu] vyzýva Navrhnutý ako je obklopený drahých láska z neba, náš Anjel Krídla Strieborný Zvon je jedinečný a krásny suvenír, ktorý pomáha pridať lesk na váš Vianočný stromček alebo steny svojej izby.

3.【Rýchla Inštalácia] vyzýva, S nádhernými hodvábnej stuhy, naše Dvojlôžkové Anjel Krídla Bell je jednoduchý na inštaláciu na Vianočný stromček alebo krbovej rímse alebo stene v spálni.

4.【Spoľahlivé a Robustné] vyzýva Charakterizované tým, že sú vyrobené z spoľahlivý a robustný materiál, náš Anjel Krídla Odkaz Strieborný Zvon, ktorý je úplne bezpečný pre ľudí, nepremokavé a povrch, a môže byť použitý pre mnoho rokov.

5.【Skvelý Darček] vyzýva Naše anjelské Krídla Bell Ornament je skvelý darček pre zapamätanie vašich priateľov a môže sa preniesť aj na budúce generácie.Budete cítiť, obklopený láskou svojich drahých tí, ktorí sú v nebi.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty